Publicerad den Lämna en kommentar

Gör nya saker genom att använda gamla

Genom att använda gamla saker kan jag med min fantasi skapa nya. Du måste tänka nytt och inte vara fast i statiska fotspår. Oftast när jag tänker nytt har jag antingen ett nytt föremål jag vill skapa eller att jag har ett gammalt som jag utgår ifrån. Du kanske också har ett nytt föremål som ska fylla en funktion. Då har du en ram som gör att du kan tänka vad du behöver för att kunna skapa det föremålet.

Här har jag t. ex utgått från både en funktion och ett gammalt föremål. Nu är det upp till dig att gissa vilken funktion som jag funderade över. Jag utgår från en gammal skärbräda som ändå skulle till tippen. Du kanske också har egna idéer hur du har använt gamla saker till något nytt. Skriv gärna om de i kommentarerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *